duminică, 20 mai 2012

Kovesi în faţa legii !


Dupa anul 1950 datorita unor ordine venite de la Moscova a pornit o mare vanatoare de intelectuali in Romania.Mai toti au fost inchisi cu sau fara judecata in inchisori ale mortii ca cele de la Poarta Alba ,Pitesti Aid RM.Sarat Gherla etc.Numai la cana cate mii de oameni au fost asasinati.Atunci a inceput batalia celor fara carte impotriva celor care aveau multa carte,sub motivatia ca sunt dusmani ai poporului si ca sunt contra partidului asazis comunist.O contributie esentiala in acest sens a avuto bestia Brucan alias Saul Brukner si sotia sa Maria Sidorovici ca avocat al poporului care prin celebrele tribunale de trista amintire ale ,,poporului".Fiind redactor sef la ziarul ,,Scanteia" organ de presa al PRM a dus o distrugatoare campanie de presa a intelectualitatii si a fostilor conducatori si membrii ai fostelor partide politice scapand neanchisi doar cei care au fugit din tara.Acest Lambroso are la activ si moartea a doi conducatori ai statului roman si anume Ion Antonescu si Nicolae Ceausescu.


Vezi și

  1. Schema de tratament pentru cazurile ușoare de Covid-19

  2. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor create in Epoca Comunistă

  3. Scara de valori a societății romanești 

  4. Europa privită din viitor

  5. Hrana vie

  6. Planurile in derulare sunt o munca in progres,  veche de sute de ani  

  7. Destinatii uimitoare pe glob

  8. Miracolul japonez- Drum reconstruit în patru zile

  9. Primarul care nu frură

  10. Duda a pus mâna pe Casa Regală

  11. Nu poti multiplica bogatia divizand-o !  

  12. Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg

  13. O Nouă Republică

  14.    A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  15. În vremea monarhiei, taranii romani reprezentau 90% din populatie si nu aveau drept de vot.

  16. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  17. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  18. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  19. Fii propriul tău nutriționist

  20. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  21. Slăbești daca esti motivat

  22. Serbet de ciocolata

  23. Set medical Covid necesar acasă

  24. Medicament retras - folosit în diabet

  25. Brexit-ul - Spaima Europei

  26. Virusul Misterios

  27. Inamicul numărul unu al acumulatorilor 

  28. Sistemele solare - apă caldă

  29. Economisirea energiei electrice

  30.  Hoțul de cărți

  31. Aparitia starii de insolventa

  32. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  33. Microbii din organismul uman

  34. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.  Și fără comentarii. 

  35. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  36. Masca ce omoară virusul     O veste de Covid  

  37. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  38. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea - Asasinii Economici



Acestora li se alatura miile de romani,dupa 1944 si altor 3 milioane de romani cand a decretat in 1989 ca trebuie sa moara cel putin doua milioane de romani ca sa scapam de comunism.A mai venit alta bestie nomenclaturista pe nume Traian Basescu febletea lui coana Leana si i-a soptit la ureche lui Don Pedro Roman Neulander si i-a soptit la ureche ca intreaga industrie a Romaniei este o gramada de fiare vechi si de la flota la miile de vagoane,locomotive,sina de cale ferata,la fabrici si uzine au fost vandute ca fier vechi.Amintiti-va de ultramodernul laminor de lla Iasicare a fost vandut cehilor ca fier vechi,iar Virgil Sahleanu liderul de sindicat care s-a opus acestora a fost asasinat din din ordinul cehului Priplata,care dupa ce a fost inchis a fost teleportat direct in Cehia,asa cum a facut Mugur Isarescu ,cu Maria Vlas si cu Poa dupa afacerea cu FNI, buldogul prezidential cu Omar Haisam.Dupa 1990 a incepur o alta cruciada a celor ce au clase

putine impotriva celor care au clase multe.Asa ca au aparut ca ciupercile dupa ploaie facultati si universitati de tipul celor Mantog-Finichiu care au emis diplome tuturor doritorilor pe bani grei. Asa se face ca au aparut medici avocati ,ingineri etc,etc,precum tamplarul Igasi,fostul ministru de justitue,bascetbalista Covesi unsa procuror de fosta procuroare ceausista Macovei can a fos pusa si ea de Bsse mai mare peste justitie.Saraca baschetbalista chiar se intreba cum de a ajuns tocmai ea in acea functie inalta care nici in cele mai frumoase vise ale ei nu visa sa ajunga procuror general al Romaniei.De ce a fost pusa? Pentru a spala dosarele P.D.L-eprelor portocalii asa cum a facut cu cel al lui coana Leana din Plescoi metresa prezidentiala si al altora ca ea ,de aia a fost pusa si sustinuta de Dumne-zeus Cotroceneanul ca si Morar de la DNA adus si pus de Boc acolo cu acordul sefului ala mare.Singurul lui merit este acela ca a pierdut un proces la CEDO urmand ca statul roman sa plateasca bani grei.AScum in vara Zeus urma sa faca rocada intre cei doi la ordinul ambasadorului SUA in Romania care este si guvernatorul american peste fosta DACIE.Am mai putea adauga in marea galerie a favorizatorilor marilor infractori in frunte cu Satana Cotroceneanul si pe acel handicapat din fruntea Curtii (ANTI)Constitutionale a Romaniei ,care-i permite Piraratului sa incalce Constitutia Romaniei cum vor muschii lui.Se impune luarea la puricat a tuturor diplomelor acestor infractori si plagiatori si sa primeasca ceea ce marita.Numai asa vom avea si noi o justitie curata. Toti acestia constituie o mare jignire la inteligenta celor care si-au castigat cinstit diplomele ,dar si un mare pericol pentru Romania si poporul roman,prin toate contractele incheeate de statul roman cu alti parteneri straini total defavorabile noua.

Mai departe ,sa se cunoasca cine sunt impostorii acestei tari.
presedintele filialei 1 scmd , colonel ,victor popescu

 Procurorul General a plagiat lucrarea de doctorat

Nu trebuie sa ne mire.
Singurul lucru cu care a iesit in evidenta in intreaga ei cariera este inaltimea.
Acuzatie: Procurorul General a plagiat lucrarea de doctorat
Autor: inpolitics


Lucrarea de doctorat a procurorului general al Romaniei, am numit-o pe Laura Codruta Kovesi, este „un plagiat evident”, susţin Grupul de Investigaţii Politice (GIP) şi Miliţia Spirituală, într-un comunicat remis redacţiei.

„Kovesi trebuie sa răspundă în faţa legii”

GIP a transmis documentele care demonstreaza plagiatul la Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) si Universitatii de Vest din Timisoara. Potrivit articolelor 20, alineatul 3, articolului 50, alineatul 2 si articolului 69 alineatul 2 din Codul studiilor universitare de doctorat si potrivit articolului 170, alineatul 1 din Legea 1/2011 a educatiei nationale, titlul de doctor al Laurei Codruta Kovesi trebuie retras, iar aceasta trebuie sa raspunda in fata legii. Potrivit aceluiaşi comunicat, probele au fost trimise Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului Justitiei.

Susţinerea lui George Maior

Potrivit GIP şi Miliţiei Spirituale, „In decembrie 2011, Laura Codruta Kovesi a sustinut la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative a Universitatii de Vest din Timisoara teza de doctorat cu titlul Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal. Laura Codruta Kovesi a fost insotita de un cortegiu de sustinatori in frunte cu George Maior, directorul SRI si Marius Iacob, procurorul general adjunct. Procurorul general al Romaniei a primit pentru aceasta lucrare calificativul magna cum laude. Lucrarea Codrutei Kovesi este un plagiat incepind chiar de la prima propozitie. Prima fraza din lucrarea procurorului general este urmatoarea: „La inceputul secolului XXI, crima organizata a devenit unul dintre pericolele cele mai grave la adresa existentei, stabilitatii si continuitatii societatilor statale din cauza transformarii grupurilor infractionale primitive de tip mafiot in adevarate intreprinderi criminale, cu scopul de a se opune autoritatilor statale si de a teroriza intreaga comunitate prin exacerbarea violentei, diversificarii modurilor de operare, a diversificarii structurilor de tip criminal si comiterea de infractiuni din aproape intregul spectru al infractionalitatii”. Aceasta reproduce cuvint cu cuvint, fara sa citeze, prima fraza din studiul Lupta societatii organizate impotriva criminalitatii organizate publicat de Col. (r) prof. dr. Ion Dragoman si Drd. procuror Aurel Mihai Ciorobea in Buletinul Universitatii Nationale de Aparare „Carol I” in nr. 2 din 2007, cu patru ani inainte ca Laura Codruta Kovesi sa-si sustina teza de doctorat”.

„Kovesi a plagiat referate şcolare!”

„Laura Codruta Kovesi a copiat fara sa foloseasca ghilimelele sau sa indice sursele, lucrari cunoscute in domeniu, studii din reviste de specialitate, strategii guvernamentale, dar si referate disponibile pe internet, pe site-uri specializate. Procurorul general a copiat inclusiv lucrari disponibile pe site-uri precum: http://www.referate-scolare.ro/, http://www.referat.ro/, http://6profu.ro, http://facultate.regielive.ro/ etc.

Copy-paste cu tot cu note de subsol

In incercarea de a-si ascunde frauda, Laura Codruta Kovesi a inserat in lucrarea sa note de subsol si referinte bibliografice, ca si cum ea ar fi citit lucrarile respective. In realitate, procurorul general a copiat pasajele din lucrarile plagiate cu tot cu note. Pentru ca ridicolul sau fie deplin, nici macar aceasta copiere nu a fost facuta cu acuratete. Fara sa citeze sursa, Laura Codruta Kovesi a copiat, la pagina 16 din teza sa, pasaje intregi din lucrarea lui Nicolae Lupulescu, Spalarea banilor si finantarea terorismului publicata in 2006 pe site-ul Institutului National al Magistraturii. In lucrarea sa, la pagina 16, Nicolae Lupulescu citeaza articolul Conexiunile intre terorism si criminalitate publicat in Jane’s Intelligence Review in 2004 de Tamara Makarenko, o cunoscuta specialista in domeniul crimei organizate si terorismului. „Copy-paste-ul” i-a jucat aici o festa Codrutei Kovesi. Copiind pasajele din lucrarea lui Lupulescu, procurorul general copiaza si notele in care se facea trimitere la lucrarea lui Makarenko, dar greseste numele autoarei, botezind-o „Tamam M.” http://grupul.ro/wp-content/uploads/2012/05/LCK_16-NL_161_1.jpg . Lucrarea inexistentei „Tamam M.” apare inclusiv in bibliografia tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, ceea ce demonstreaza o data in plus intentia de frauda a acesteia. http://grupul.ro/wp- content/uploads/2012/05/LCK_doctorat_bibliografie_Tamam11.jpg

Concluzii copiate de la alţii

Laura Codruta Kovesi a copiat inclusiv pasajele in care a subliniat faptul ca formuleaza concluzii personale. La pagina 20 din teza de doctorat, procurorul general spune: „Putem concluziona ca in era globalizarii organizatiile criminale nu mai au nevoie de o baza teritoriala de unde sa-si coordoneze actiunile, pentru ca progresul tehnologic a creat posibilitatea sa-si conduca afacerile indiferent de locul unde se afla, datorita multiplelor retele de calculatoare si telecomunicatii”. „Concluzia” personala a Laurei Codruta Kovesi este, in realitate, copiata dintr-o alta lucrare: „In era globalizarii, organizatiile situate in afara legii nu mai au nevoie de o baza teritoriala de unde sa-si coordoneze actiunile. Revolutia tehnologica a creat posibilitatea sefilor de retele sa-si conduca afacerile, indiferent de locul unde se afla. Multe dintre actiunile lor pot fi duse la indeplinire prin intermediul retelei de calculatoare si telecomunicatii.” (Amenintari la adresa securitatii si apararii nationale si colective). Este inadmisibil ca un plagiat evident care poate fi demonstrat printr-o simpla cautare pe Internet sa nu fie descoperit de nici una dintre institutiile care ar fi trebuit sa verifice autenticitatea lucrarii, cu atit mai mult cu cit acestea detin softuri create special in acest scop”, este concluzia GIP şi a Miliţiei Spirituale. (R.Gheorghe)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu